IPL SHR Definitief ontharen

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes bij uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) & IPL SHR (Super Hair Removal) methode voor u kan betekenen. Met de MedCos IPL en de MedCos IPL SHR kunt u zich verzekeren van een behandeling van hoogwaardige kwaliteit.

Hoe werkt IPL SHR definitief ontharen?

De MedCos IPL & IPL SHR is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL & IPL SHR -methode. Het is bovendien snel, zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

Meer informatie? Neem contact met ons op, of boek een vrijblijvende intake in. 

Huidverbetering met Nora Bode OXYjet Leo de Luxe

Graag laat ik jullie kennis maken met de unieke behandelingen op het gebied van huidverbeting met onze Nora Bode OXYjet Leo de Luxe. 

Nora Bode Oxyjet werkt van binnen naar buiten, en zorgt ervoor dat de huid een letterlijke boost krijgt. Meteen na behandeling ziet uw huid er al stralend uit

 

De huid is ons grootste orgaan en zonder zuurstof is er geen enkel proces mogelijk. Wanneer je ouder wordt, neemt je huid minder goed zuurstof op van binnenuit. 

OXYjet staat voor het gepatenteerde zuurstofdruksysteem waarbij actieve werkstoffen onder 2,2 Bar zonder naalden of pijn, veilig en effectief worden ingesluisd. Dit zorgt ervoor dat je meteen na 1 behandeling al effect hebt. Wanneer je echt het allerbeste uit de huid wilt halen is het advies om een kuur behandeling te doen. Voor ieder huidtype jong of oud is er een aangepaste behandeling mogelijk. 

Tijdens de zuurstofbehandeling voor je gezicht, nek en/of decolleté wordt zuivere, medicinale zuurstof toegediend met behulp van pure zuurstofinjectie. 

Buiten de OXYjet zijn er meerdere mogelijkheden met de Nora Bode. 

Zapper

Door middel van elektro coagulatie wordt de huidoneffenheid kort verhit en zal het worden weggebrand. De huid zal hierna tijd nodig hebben om te genezen. De behandeling geeft direct resultaat en de gevoeligheid zal van korte duur zijn. Bij behandeling van (steel)wratjes wordt, nadat de naald zijn werking heeft gedaan, een korstje gevormd. Het korstje valt er na enige dagen af. Belangrijk is om er zelf van af te blijven. De huid daaronder is mooi roze en glad en kleurt na verloop van korte tijd weer mooi bij. De huid kleurt daarna weer normaal bij.
Het Tele’way apparaat werkt door middel van : USHF(Ultra Short High Frequency). Dit is een behandeling waarbij de pijn van korte duur is met mooi en direct resultaat. De Tele’way wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is nu ook voor cosmetische doeleinden beschikbaar. Met een naaldje wordt de huidoneffenheid behandeld. De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door de uiterst dunne naald stroomt. Met de naald wordt de te behandelen huid aangestipt en vindt ter plaatse coagulatie (bloedstolling) plaats. Direct resultaat!
Bij behandeling van (steel)wratjes wordt, nadat de naald zijn werking heeft gedaan, een korstje gevormd. Het korstje valt er na enige dagen af. De huid daaronder is mooi roze en glad en kleurt na verloop van korte tijd weer mooi bij. De huid kleurt daarna weer normaal bij.